Monthly Archives: May 2019

Agjerueshem perkujdeset per Shenjtoren Nene Tereza

Prishtine, 27 Maj 2019. shkruan Rexhep Myftari. Ndonese kishte merguar ne vitet e 90ta ne New York te Amerikes, Fran Marku nuk e harron vendlindjen dhe tani si pensionist kthehet ne Prishtine edhe me shpesh per ti ndihmuar bashkatdhetaret ne Kosove. Fran Marku nga Thanishta, apo siq njihet me emrin e vjeter Drenoci i Klines se Pejes bashk me Aleksander ...

Read More »

AAOHA is looking for a Grants Associate

This is an exciting opportunity to join our Team at The Albanian American Open Hand Association www.AAOHA.org We are looking for a Grants Associate for fundraising and management who will work on fundraising for upcoming projects that will take place in 2019/2020. MBA Students can use this opportunity to intern at AAOHA.org and get school credits. Apply before June 1, ...

Read More »