Uncategorized

Festa e Flamurit 2016

Organizata Shqiptaro-Amerikane Duart e Hapura ju fton te gjitheve ne festen e madhe te 28 Nentorit, Festen e Flamurit e cila mbahet me 26 Nentor 2016 ne Maestros Caterers 1703 Bronxdale Ave, Bronx, NY 10462. Mbremja fillon ne oren 6:00pm Per rezervimin e biletave mund te kontaktoni ne keta numra telefoni: AAOHA 347 658 8000 dhe Alex Nilaj 718 913 2151 ...

Read More »