festa-e-flamurit-2016

Festa e Flamurit 2016

festa-e-flamurit-2016

festa-e-flamurit-2016

Organizata Shqiptaro-Amerikane Duart e Hapura ju fton te gjitheve ne festen e madhe te 28 Nentorit, Festen e Flamurit e cila mbahet me 26 Nentor 2016 ne Maestros Caterers 1703 Bronxdale Ave, Bronx, NY 10462. Mbremja fillon ne oren 6:00pm

Per rezervimin e biletave mund te kontaktoni ne keta numra telefoni:

AAOHA 347 658 8000 dhe Alex Nilaj 718 913 2151

Gjithashtu biletat mund ti merrni ne: 347 671 4355 apo AssemblymanGjonajEvents@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*