Home News Bronx Grateful for the American support

Grateful for the American support

282

September 11, 2022

We are happy to announce that Today AAOHA received a precious handmade gift from the well-known painter, sculptor Kristaq Kapidani.

The gift is also an acknowledgment for the humanitarian work that AAOHA has been doing for 8 years now and continues to do so in the future.

In this painting, the author painted the portraits of President Wilson, President George H Bush, President Bill Clinton and President George W Bush.

All four of these Presidents have helped the Albanian people in the Balkans and we Albanians are thankful and grateful for everything the American people has done for us.

Sot AAOHA pranoi një dhuratë të çmuar punim dore nga piktori, skulptori i njohur Kristaq Kapidani.

Dhurata është njëherit edhe mirënhohje për humanizmin që AAOHA ka bërë tani e 8 vite me
radhë dhe po vazhdon ta bëjë edhe më tutje.

Në këtë pikturë, portret janë Presidenti Wilson, Presidenti George H Bush, Presidenti Bill Klinton dhe Presidenti George W Bush.

Të katër këta Presidenta e kane ndihmuar popullin Shqiptar në Ballkan dhe ne Shqiptarët u jemi shumë mirënjohës për gjithë çfar ka bërë populli Amerikan për ne.

Previous articleBack-to-school giveaway event
Next articleSuccessful Back to School event