AAOHA Team

Emergency Call to Help Kelmend


AAOHA together with its members recently raised $2820 for two families in need in the Kelmend area of Shkoder, Albania.

in the video, please see how these funds are delivered to the families in Kelmend

We invite all of our fellow countrymen wherever they are and the Albanians of America to join us in giving contribution to these Albanian families.

Please contact AAOHA
Tel 347 658 8000
email: aaoha.org@gmail.com

The need is great to help our countrymen.

We welcome you at any time.

Thank you.

——————————————————
AAOHA, Organizata Humanitare Shqiptaro Amerikane Duart e Hapura se bashku me anetaret e saj ne aksionin e radhes rishtazi mblodhi $2820 per dy familje ne nevoje ne zonen e Kelmendit, Shkoder, Shqiperi.

Ne video, ju lutem shiqoni si keto fonde i dorzohen familjeve ne Kelmend

Ftojme te gjithe bashkeatdhetaret tane kudo qe jane dhe Shqiptaret e Amerikes te bashkohen me ne duke dhene kontributin e tyre per keto familje Shqiptare.

Ju lutemi kontaktoni me AAOHA
Tel 347 658 8000
email: aaoha.org@gmail.com

Nevoja eshte e madhe per te ndihmuar bashkefshatare te tjere.
Ju mirepresim ne cfardo kohe.

Faleminderit.


AAOHA Team

AAOHA Team

We are happy to announce that our friends and associates in the emergency meeting a few days ago raised a $2820 fund to be sent to the poorest families in Kelmend of Shkodra in Albania.

We hope to help families in Kelmend by appealing to you and all the people of good will to respond positively to the Emergency Call for Helping Kelmend.

Severe winter is coming and these families need the most basic things.

The funds collected so far will be sent to the two most needy families in Kelmend.

1). The family of File Gjelaj, with 7 members, the Spouse of the late Peter Gjelaj (Vata), live in a hut without food and clothing.

2) Luigj Tanaz’s 9 member family has emergency needs for food, they live without any help except the social that does not even cover the costs of bread.

Please help us with donations of any amount, 5 Dollar from you can save a person’s life in Kelmend.

APPLE BANK / Routing number # 226070584 account number 7330005047

For those living outside the US, use this SWIFT CODE Chasux33.

Donations to be sent to the Albanian American Open Hand Association

On behalf of AAOHA, we’d like to thank:

Mondi Bollo restaurant owner EZ Grill in Bronx

Fran Marku board member

Andrea Siegel board member

Paulin Preldakaj board member

Shpresa Maloku vice President.

Aleksander Nilaj CEO, President

Zef Lleshi board member

Tony ( Tush) Musaj Assistant President .

Gezim Nilaj Treasurer

Gjelosh Sokaj Kontribuas.

Paulin Bujaj board member

Sander Preldakaj board member

the above mentioned, contributed towards the $2820 that were raised for end of year holiday events, other contributors are, EXIT REALLY POWER Sonny Vataj, GJORGJI’S INTERIOR RENOVATION Mirash Rakaj,  DUKAGJINI BUREKTORE Marjan Kolnrekaj, Aferdita Bakalli, Fredy Gjekaj, Bekim Idrizaj & Edith Blitzer Executive Vice President of AAOHA, as well as Besnik Daci, Skender Vukaj, Niko Fran Gjelaj, Lumturije Bucaj and Gezim Prendashi.

please feel free to get in touch with us and help us help others in need.


Thirrje Emergjente per Ndihme Kelmendit

Jemi të lumtur të iu njoftojmë se miqtë dhe bashkëpunëtorët tanë në takimin emergjent të para disa ditëve, bënë bashkë një fond prej $2820 që do tu dërgohen familjeve më skamnore ne Kelmend te Malsise se Shkodres..

Ne shpresojmë që ti ndihmojmë familjet në Kelmend duke ju bërë thirrje edhe juve dhe të gjithë njerzve të vullnetit të mirë që ti përgjigjen pozitivisht Thirrjes Emergjente për Ndihme Kelmendit.

Dimri i ashpër po vjen e këto familje kanë nevoj për gjërat më elementare.

Mjetët e grumbulluara deri tani do t’iu dërgohen dy familjeve më me nevojë në Kelmend.

1). Familja e File Gjelaj, me 7 anëtar, e Shoqja e të ndjerit Pjeter Gjelaj (Vata), jetojnë në një kasolle 7 anëtarëshe pa ushqim e veshmbathje.
2) Familja e Luigj Tanazit me 9 anëtarë ka nevoja emergjente për ushqim, ata jetojnë pa asnjë ndihmë përveq asaj sociale që nuk i mbulon as shpenzimet e bukës.

Ju lutëm na ndihmoni me Donacione të cfardo shume, 5 Dollar nga ju mund t’ia shpetojnë jetën një personi në Kelmend.

APPLE BANK / Routing number #226070584 account number 7330005047
Per ata qe jetojne jashte SHBA mund të përdorin këtë SWIFT CODE Chasux33 .

Donacionet të dërgohen në emrin e Organizates Albanian American Open Hand Association.

Në emër të AAOHA, ne do të dëshironim të falenderojmë:

Mondi Bollo Pronarin e restorant EZ Grill në Bronx

Fran Marku anëtar i bordit

Andrea Siegel anëtare e bordit

Paulin Preldakaj anëtar i bordit

Shpresa Maloku nënkryetare e AAOHA

Aleksander Nilaj CEO, President

Zef Lleshi anëtar i bordit

Tony (Tush) Musaj Asistent Presidenti.

Gezim Nilaj Mbajtesi i Thesarit

Gjelosh Sokaj Kontribues.

Paulin Bujaj anëtar i bordit

Sander Preldakaj anëtar i bordit

kontributesit tjerë janë EXIT REALLY POWER Sonny Vataj, GJORGJI’S INTERIOR RENOVATION Mirash Rakaj,  DUKAGJINI BUREKTORE Marjan Kolnrekaj, Aferdita Bakalli, Fredy Gjekaj, Bekim Idrizaj dhe Edith Blitzer Zëvendës Presidente Ekzekutive e AAOHA, si dhe Besnik Daci, Skender Vukaj, Niko Fran Gjelaj, Lumturije Bucaj dhe Gezim Prendashi.

ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni dhe të na ndihmoni të ndihmojmë të tjerët në nevojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*