Tag Archives: Aleksander Nilaj

Agjerueshem perkujdeset per Shenjtoren Nene Tereza

Prishtine, 27 Maj 2019. shkruan Rexhep Myftari. Ndonese kishte merguar ne vitet e 90ta ne New York te Amerikes, Fran Marku nuk e harron vendlindjen dhe tani si pensionist kthehet ne Prishtine edhe me shpesh per ti ndihmuar bashkatdhetaret ne Kosove. Fran Marku nga Thanishta, apo siq njihet me emrin e vjeter Drenoci i Klines se Pejes bashk me Aleksander ...

Read More »

BXTIMES: Albanian American Open Hand Assoc. Feeds The Homeless

For the third year in a row, Albanian American Open Hand Association delivered free pizzas to the homeless on Wednesday, July 4 all around Pelham Parkway, Pelham Bay Park and Westchester Square. In honor of Independence Day, AAOHA distributed food for homeless people residing in the Bronx and Manhattan. Over 140 slices of pizza were given to our communities’ many ...

Read More »