Tag Archives: Gjergj Paloka

Agjerueshem perkujdeset per Shenjtoren Nene Tereza

Prishtine, 27 Maj 2019. shkruan Rexhep Myftari. Ndonese kishte merguar ne vitet e 90ta ne New York te Amerikes, Fran Marku nuk e harron vendlindjen dhe tani si pensionist kthehet ne Prishtine edhe me shpesh per ti ndihmuar bashkatdhetaret ne Kosove. Fran Marku nga Thanishta, apo siq njihet me emrin e vjeter Drenoci i Klines se Pejes bashk me Aleksander ...

Read More »