Home Donate Urgent HELP Please

Urgent HELP Please

102

August 1, 2022

Please DONATE by going to this Link

https://gofund.me/837bfb0c

The house of Pjerin Vita from Malsia e Madhe burned down, the roof and everything he had on the second floor was reduced to ashes.

His family of 6 members is looking for HELP, Mother, Wife, 2 daughters and Son, they are all living under the open sky without a roof over the head, they are,
1 Nana Lena Vitaj
2 Pierin Vitaj
3 Wife Vera Vitaj
4 Veronika Vitaj
5 Amadeo Vitaj
6 Samantha Vitaj

They live in Gril Vrak. the municipality of Malsia e Madhe. His family has not received any help from the municipality.

Pjerin Vita nga Malsia e Madhe i eshte djegur kati i dyte i shtepise, ├žatia dhe gjithcka ka pasur ne katin e dyte i eshte bere shkrumb e hi.

Familja e tij 6 anetareshe kerkon ndihme, Nena, Gruaja, 2 vajzat dhe Djali, te gjithe jane duke jetuar nen qiell te hapur pa kulm mbi kry, ata jane,
1 Nana Lena Vitaj
2 Pjerin Vitaj
3 Gruaja Vera Vitaj
4 Veronika Vitaj
5 Amadeo Vitaj
6 Samanta Vitaj

Jetojne ne Gril Vrak. bashkia. Malesi e Madhe. nga bashkia nuk kam marr as nje gja deri tani.

Previous articleGovernor Kathy Hochul met with AAOHA members and Albanian Community in the Bronx New York